PODROBNÝ ČASOVÝ HARMONOGRAM

Registrácia a technická prebierka začína deň pred akciou cca o 18.30 hod.

A  pokročilí / schnell

B  ambiciózni / hobby fahrer

C  začiatočníci / roockies

D  motoškola / motoschule

  • 09:00 – 09:20   skupina / gruppe A                                                             20 min.                               
  • 09:20 – 09:40   skupina / gruppe B                                                             20 min. 
  • 09:40 – 10:00   skupina / gruppe C                                                             20 min. 
  • 10:00 – 10:20   motoškola / motoschule D                                                20 min. 
  • 10:20 – 10:40   skupina / gruppe A          Q                                                20 min. 
  • 10:40 – 11:00   skupina / gruppe B          Q                                                20 min. 
  • 11:00 – 11:20   skupina / gruppe C                                                             20 min. 
  • 11:20 – 11:40   motoškola / motoschule D                                                20 min. 
  • 11:40 – 12:00   skupina / gruppe A           Q                                               20 min.                     
  • 12:00 – 12:20   skupina / gruppe B           Q                                               20 min. 
  • 12:20 – 12:40   skupina / gruppe C                                                             20 min. 
  • 12:40 – 13:00   motoškola / motoschule D                                                20 min. 

 

  • 13:00 – 14:00 – prestávka (tombola)

 

  • 14.00 – 14:15   skupina / gruppe A                                                             15 min. 
  • 14:15 – 14:30   skupina / gruppe B                                                             15 min. 
  • 14:30 – 14:50   skupina / gruppe C                                                              20 min.
  • 14:50 – 15:10   motoškola / motoschule D                                                 20 min.
  • 15:10 – 15:45   skupina / gruppe A          Závod / Rennen                      35 min.
  • 15:45 – 16:20   skupina / gruppe B          Závod / Rennen                      35 min.
  • 16:20 – 16:40   skupina / gruppe C                                                              20 min.
  • 16:40 – 17:00   motoškola / motoschule D                                                 20 min.                   
  • 17:00 – 17:20   skupina / gruppe A                                                              20 min.
  • 17:20 – 17:40   skupina / gruppe B                                                              20 min.
  • 17:40 – 18:00   skupina / gruppe C                                                              20 min.
  • 17:45 – 18:00   C + D skupina / gruppe (open pitline + vyhlásenie)       20 min.